Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τις καταγγελίες κατά του πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλου, ενώ ο κατηγορούμενος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιείται και στη μόνιμη κατοικία του παρουσιαστή στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και θα επεκταθεί στο σπίτι του στην Αλόννησο και στους επαγγελματικούς του χώρους στη Θεσσαλονίκη.

Στο μικροσκόπιο είναι τα ηλεκτρονικά μέσα (υπολογιστές, κινητά) που χρησιμοποιούσε ο ίδιος, ο οποίος κατηγορείται για δημοσίευση βίντεο από πρώην συντρόφους του σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, εν αγνοία τους.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γεώργιο Δακουρά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσήλθε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο μουσικός παραγωγός παραδόθηκε στις Αρχές μετά την καταγγελία δεύτερης γυναίκας για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της, διαρκές αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα που επισύρει αυτόφωρη διαδικασία, μέσω δημοσίευσης στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές χωρίς τη συγκατάθεσή της.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA