Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Στέλιος Σκλαβενίτης: Σήμερα η κηδεία του επιχειρηματία

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, και στις 15:00 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του γνωστού επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά.

Το πρωί της Κυριακής, 1η Απριλίου, ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τέσσερα αδέρφια που βρίσκονταν στο «τιμόνι» της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών.

Η τραγική είδηση αιφνιδίασε τόσο τον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και τους εργαζόμενους της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο εργοδότης του, για τον οποίο οι πάντες μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, χτυπημένος από γρίπη.

Το μεσημέρι της Κυριακής το νοσοκομείο «Υγεία» εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν αναφορικά με τον αιφνίδιο θάνατο του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β».

«Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Σκλαβενίτης ταλαιπωρούνταν αρκετές μέρες από γρίπη. Φυσικά, όπως οι περισσότεροι, δεν έδωσε σημασία νομίζοντας πως είναι ένα απλό κρύωμα που θα περάσει.

Το βράδυ του Σαββάτου (31/03) όμως, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία». Ο Στέλιος Σκλαβενίτης έχασε τη μάχη με τη ζωή.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA