Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν είμαστε αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα είμαστε παρόντες ως αντιπολίτευση

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, δήλωσε γύρω από το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα, που επεφύλλασσε μία σημαντική μείωση για το ποσοστό του Ποταμιού, που περιορίζεται στο 3,98% και σε 11 βουλευτές:

«Πιστεύαμε ότι η χώρα μπορούσε να αλλάξει πορεία αλλά δυστυχώς επιστρέφουμε στον Γενάρη. Το Ποτάμι είναι πολύ μακρυά από τους στόχους τους και δημιουργεί προβληματισμούς για τα λάθη του και θα κριθεί το ζήτημα της επόμενης ημέρας. Δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά θα είμαστε παρόντες ως αντιπολίτευση».

«Και με το 6% δώσαμε σπουδαία μάχη, που καθόρισε την παραμονή στην Ευρώπη. Ελπίζουμε με το 4% να φανούμε εξίσου χρήσιμοι. Στην Αθήνα παραμένουμε η τρίτη δημοκρατική δύναμη της χώρας, στην περιφέρεια δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστώ τους εθελοντές μας, εμείς δεν έχουμε κομματικούς στρατούς».

«Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε με τον κ. Τσίπρα. Εκείνος έχει κάνει την επιλογή του. Δεν θα συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση έτσι και αλλιώς εάν δεν έχουμε τη δύναμη να καθορίσουμε τις εξελίξεις».

Θοδωρής Χονδρόγιαννος

Share
Published by
Θοδωρής Χονδρόγιαννος