ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βίντεο: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαφωνεί με υπάλληλο του γηπέδου και πετάει κάτω μια σκάλα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι συνηθισμένος στις νίκες και στις μεγάλες επιτυχίες, αλλά στο χθεσινό αγώνα των Milwaukee Bucks στο Wells Fargo Center της Philadelphia, η ομάδα του Έλληνα πρωταθλητή έχασε με 110-102 υπέρ των νικητών. Μετά το τέλος του αγώνα με τους φανατικούς θαυμαστές του να είναι ακόμα στο γήπεδο, ο πρωταθλητής επέστρεψε στο παρκέ για μερικές ελεύθερες βολές. Χάνοντας τις πέντε πρώτες βολές, έκανε ένα διάλειμμα από τις βολές με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι του γηπέδου να αρχίσουν τις συνήθεις διαδικασίες που κάνουν μετά το τέλος του κάθε αγώνα.

Ένας από αυτός τοποθέτησε μια σκάλα μπροστά από την μπασκέτα που ο Γιάννης έριχνε τις βολές του. Ο Γιάννης θέλοντας να συνεχίσει τις βολές απομάκρυνε τη σκάλα, αλλά ο υπάλληλος την έβαλε ξανά στη θέση της θέλοντας να ολοκληρώσει την εργασία του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού ξεκίνησε ένα φραστικό επεισόδιο μαζί του, όπως φαίνεται από το video αντάλλαξαν λόγια με ένταση, προχώρησε προς τη σκάλα και την απομάκρυνε με δύναμη με αποτέλεσμα να την ρίξει στο παρκέ.

Δείτε το video που έγινε viral:

Μέλη της αντίπαλης ομάδας δυσαρεστήθηκαν από τη συμπεριφορά του άσου του NBA και φώναξαν εναντίον του για τη συμπεριφορά του στον υπάλληλο του γηπέδου. Το επεισόδιο δεν κλιμακώθηκε περαιτέρω, καθώς οι παίκτες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, αλλά τα video έγιναν viral στα social.

Δείτε το video:

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA