ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Σταματοπούλου και Τσαπατάκης με την ελληνική σημαία στο Stade de France

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές που εκτός από τα τεράστια αθλητικά τους επιτεύγματα, δίδαξαν και ήθος στους Αγώνες, συνοδεύονταν από τους προπονητές τους, Μιχάλη Νικόπουλου και Χρυσάφη Βαγγελακάκη κι εκπροσώπησαν όλη την ελληνική αποστολή που ήταν από τις καλύτερες στην ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων και σίγουρα η πιο αγαπητή από όλες.

Άλλωστε για 12 μέρες, όλοι οι Έλληνες «αγκάλιασαν» την προσπάθεια, χάρηκαν, πανηγύρισαν, δάκρυσαν κι έμαθαν ότι η Ελλάδα διαθέτει πολύ μεγάλους αθλητές και αθλήτριες και στα Παραολυμπιακά αθλήματα.
Ο πρόεδρος του «Παρισιού 2024», Τόνι Εστανγκέ, γιόρτασε «ένα ιστορικό καλοκαίρι» όπως το αποκάλεσε, του οποίου «…η μνήμη θα μείνει χαραγμένη μέσα μας», κατά την τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Η τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού άνοιξε την Κυριακή με έναν φόρο τιμής στον Johnny Hallyday, ο οποίος «συνόδεψε» όλο το Ολυμπιακό καλοκαίρι στο Παρίσι με μια συμφωνική εκδοχή του τραγουδιού του «Living for the Best» που ερμήνευσε η ανερχόμενη τραγουδίστρια Σάντα. Η 31χρονη τραγουδίστρια, με ένα τεράστιο χακί και μαύρο φόρεμα με κουκούλα, έκανε αυτόν τον ροκ «ύμνο» προς τη ζωή να αντηχήσει στο Stade de France.

Ακολούθησε η επιτυχία «Que je t’aime» του Johnny Hallyday, ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 74 ετών, προς τιμήν των 45.000 εθελοντών που κινητοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των Αγώνων. 

πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA