ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Γαλλίδα δρομέας Αλίς Φινό έκανε πρόταση γάμου στο αγόρι της μετά το τέλος του αγώνα

Η Αλίς Φινό, αφού κατέλαβε την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πέτυχε νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ στίβου στα 3000 μέτρα στιπλ γυναικών, φρόντισε να είναι μια αξέχαστη ημέρα για πολλούς λόγους, καθώς πλησίασε το αγόρι της στην εξέδρα μετά τον αγώνα και του έκανε πρόταση γάμου σε μια συγκινητική στιγμή για το Stade de France, όπως μεταδίδει το CNN.

Η Γαλλίδα δρομέας κατέρριψε το υπάρχον ευρωπαϊκό ρεκόρ τερματίζοντας με χρόνο 8:58.67, πίσω από τους Ολυμπιονίκες Winfred Yavi, Peruth Chemutai και Faith Cherotich. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης που τέσσερις γυναίκες ολοκλήρωσαν τον αγώνα σε λιγότερο από 9 λεπτά.

«Είμαι 7 δευτερόλεπτα κάτω από το προσωπικό μου ρεκόρ. Αυτό είναι ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ», δήλωσε η Φινό. Κατάφερα επιτέλους να εκφραστώ. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα σταθείς ικανός να το κάνεις αυτό. Υπήρχε πολλή ενθάρρυνση πριν τον αγώνα. Είναι μια στιγμή που θες να είσαι παρών στο τώρα. Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία».

Καθώς πανηγύριζε το ευρωπαϊκό ρεκόρ της με την οικογένεια και τους φίλους της στο πλήθος, η Φινό γονάτισε ξαφνικά και έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της, Bruno Martínez Bargiela. Η Φινό χρησιμοποίησε μια ολυμπιακή καρφίτσα αντί για δαχτυλίδι, κάνοντας τη στιγμή ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Ο σύντροφός της είπε «ναι», καθώς αγκαλιάζονταν και έκλαιγαν – η Φινό έβαλε την καρφίτσα στο πουκάμισό του, σαν να του φορούσε δαχτυλίδι.

«Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου να τρέξω κάτω από εννέα λεπτά. Το 9 είναι ο τυχερός μου αριθμός. Με τον σύντροφό μου είμαστε εννέα χρόνια μαζί και αφού δεν μου έκανε αυτός πρόταση γάμου, είπα να του κάνω εγώ για να μας μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα», είπε η ίδια.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA