ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Αλίσα Νιούμαν έγινε η πρώτη Ολυμπιονίκης που είναι στο OnlyFans

Στην ιστορική πρώτη συμμετοχή 20 αθλητριών στον τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, στο άλμα επί κοντώ η Αλίσα Νιούμαν εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο.

Ήταν το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο της Καναδής που πρόσφερε στη χώρα της το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στο συγκεκριμένο σπορ. Πανηγύρισε την επιτυχία της με twerking.

Η στιγμή αυτή έγινε viral.

Η ίδια δήλωσε:

«Μετά το άλμα και την τρίτη θέση -εννοώ ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ξαναέλθει τρίτη- χρειάστηκε να περιμένω έως ότου τελειώσουν τα υπόλοιπα κορίτσια. Ήταν κάπως άβολο. Οπότε σκέφτηκα τι να κάνω; Να πανηγυρίσω; Να φιλήσω τους πάντες; Να κλάψω; Ήταν σουρεάλ και απίστευτη στιγμή».

Η Νιούμαν έχει σελίδα στο OnlyFans

H Nιούμαν είναι μια από τις 17 περιπτώσεις αθλητών που προκρίθηκαν για το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού στο Παρίσι, τους οποίους μπορείτε να βρείτε και στο OnlyFans.

Η σελίδα της έχει κοντά στα 65.000 likes. Χρεώνει 6.54 ευρώ το μήνα. Σε αυτήν μοιράζεται στιγμές της ζωής της και των προπονήσεων της. Πράγμα που κάνει και στο TikTok. Γιατί; Επειδή για να κάνει το σπορ που αγαπά χρειάζεται (πολλά) χρήματα και αυτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Πέραν του επιδόματος που δίνει η όποια ομοσπονδία και δεν φτάνει παρά για τα ελάχιστα, υπάρχει η επιλογή της εξεύρεσης χορηγών που για να ασχοληθούν με τον όποιον αθλητή, αυτός πρέπει να έχει διαδοχικές μεγάλες διακρίσεις (τουλάχιστον 3).

Οι creators του OnlyFans λαμβάνουν το 20% των εσόδων που δημιουργούν.

Η Bild ρώτησε τη Νιούμαν για τη σελίδα της στην Χ-rated πλατφόρμα κι εκείνη είπε ότι «πολλοί έχουν συγκεκριμένο κλισέ τρόπο να σκέφτονται αυτήν την πλατφόρμα. Δεν μπορώ να τους αλλάξω τα μυαλά. Το συγκεκριμένο site με βοήθησε να συνδεθώ με πολλούς φαν. Περισσότερους από όσους είχε συνδεθεί οποιοσδήποτε άλτης και οποιαδήποτε άλτρια, στο παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν, το τι σκέφτονται οι άλλοι. Είμαι αυτή που είμαι και το κάνω καλά. Βγάζω χρήματα με ό,τι δημοσιεύω. Είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση και να νιώθω καλά».

(Πηγή)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA