ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επέστρεψε… «καυτός» ο Giannis [BINTEO]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην δράση και ήταν πραγματικά… ασταμάτητος! Ο Ελληνας σούπερ σταρ σημείωσε 46 πόντους και το Μιλγουόκι επικράτησε με 133-124 των Κινγκς. 

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και τα είχε όλα. Άλλωστε το Σακραμέντο είναι δεύτεροι στην Δύση και ήθελε τη νίκη απέναντι στην πρώτη ομάδα του ΝΒΑ, με τους αγώνες να θυμίζουν περισσότερο… τελικούς από το πάθος που έδειξε και ο κόσμος. 

Η επιστροφή του Giannis μετά από τρία παιχνίδια, όμως, ήταν καταλυτική και οδήγησε τους Μπακς σε μία σημαντική νίκη, καθώς σε συνδυασμό με την ήττα της Βοστώνης τους φέρνει αγκαλιά με την πρώτη θέση. Εξαιρετικός ήταν και ο Κρις Μίντλεντον που έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι και σημείωσε 31 πόντους. 

Για τους Σακραμέντο, που πλέον είναι τρίτοι στη Δύση, ο NτιΆαρον Φοξ είχε 35 και ο Κέβιν Χέρτερ 28 πόντους, ενώ ο Ντομάντας Σαμπόνις έκανε τριπλ-νταμπλ με 23 πόντους, 17 ριμπάουντ και 15 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του αγώνα υπήρχε σύρραξη, καθώς Τρέι Λάιλς – Μπρουκ Λόπεζ διαπληκτίστηκαν για ένα φάουλ πάνω στον Αντετοκούνμπο. 

Ήττα σοκ που ταυτόχρονα ήταν δώρο στους Μπακς γνώρισε η Βοστώνη που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Χιούστον. Οι Ρόκετς επικράτησαν με 111-109 και πραγματοποίησαν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν, καθώς η διαφορά στη βαθμολογία είναι… τεράστια. 

Ο Τζέιλεν Γκριν με 28 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές και ακολούθησε ο Τζαμπάρι Σμιθ με 24.  Στην αντίπερα όχθη ο Μπράουν δεν μπόρεσε μόνος του να πάρει το ματς και σταμάτησε στους 43. 

Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ντιτρόιτ – Ιντιάνα         117-97
Μαϊάμι – Γιούτα            119-115
Ντάλας – Μέμφις            88-104
Ατλάντα – Μινεσότα         115-136
Χιούστον – Βοστώνη         111-109
Γκόλντεν Στέιτ – Φοίνιξ    123-112
Σακραμέντο – Μιλγουόκι     124-133

(ΑΠΕ/ΜΠΕ)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA