Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Σούπερ-μαμά κάνει τάκλιν στον άνδρα που παρενοχλούσε την κόρη της [ΒΙΝΤΕΟ]

Αυτή η σούπερ-μαμά από το Τέξας, είδε έναν 19χρονο να έχει στηθεί έξω από το δωμάτιο της κόρης της, κρυφοκοιτάζοντας από το παράθυρό της και δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Ο επίδοξος «ματάκιας» στάθηκε άτυχος, καθώς πίσω του παραμόνευε η μητέρα της που τον εντόπισε να κοιτάζει στο δωμάτιο (από το οποίο να σημειωθεί η κόρη της απουσίαζε) και συνέβαλε στη σύλληψή του, κάνοντας όλη τη «βρώμικη» δουλειά για λογαριασμό της αστυνομίας.

Όταν ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει, η Φίλις, όχι μόνο δεν φοβήθηκε, αλλά πήρε και τη σωστή θέση για να μπορεί να «βουτήξει» για να τον πιάσει. Έτσι, με ένα τάκλιν, βγαλμένο από αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου τον έριξε στο έδαφος και με τη βοήθεια της κόρης της τον κράτησε εκεί μέχρι τη στιγμή που στο σημείο έφτασε η αστυνομία για να του περάσει χειροπέδες.

«Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Το μόνο που με νοιάζει είναι να τα προστατεύω», δήλωσε περήφανη η μητέρα, όχι τόσο για την αυτονόητη όπως χαρακτήρισε αντίδρασή της, αλλά για τις… αμυντικές της επιδόσεις τις οποίες αναγνώρισε και η αστυνομία: «Ο αστυνομικός με ακούμπησε με έναν τρόπο σαν να μου λέει “γεια σας, άκουσα ότι στο Τέξας ψάχνουν για νέο αμυντικό”».

ΠΗΓΗ

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA