ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στο υπουργείο Εργασίας σήμερα για το 12χρονο θύμα μαστροπείας

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη 12χρονη από τα Σεπόλια, θύμα επανειλημμένων βιασμών και μαστροπείας καλεί σήμερα, Παρασκευή, στις 18:00 το απόγευμα, στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η Επιτροπή Αλληλεγγύης που έχει συσταθεί από αλληλέγγυους πολίτες, ώστε να μην υπάρξει συγκάλυψη αυτής της δυσώδους υπόθεσης, μετά και την τελευταία άγρια επίθεση που δέχτηκε το παιδί, μέσα στο σπίτι που φιλοξενείται.

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη, που όπως καταγγέλλεται είναι πλήρως εγκαταλειμμένη από το κράτος, δέχθηκε την περασμένη Δευτέρα επίθεση με μαχαίρι, από άγνωστο μέσα στο σπίτι της θείας της, ενώ η δικηγόρος της Αντωνία Λεγάκη, κατέθεσε στην ανακρίτρια αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση του κοριτσιού, προκειμένου να καταθέσει για 6 με 7 νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν.

Η κ. Λεγάκη, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Press», όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι «οι επιθέσεις έχουν ως στόχο το παιδί να μη δώσει επόμενα ονόματα», ενώ έστρεψε τα πυρά της και κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει τις καταγγελίες της 12χρονης για τις επιθέσεις σε βάρος της. «Γιατί ο υπουργός αντιδικεί δημόσια με το 12χρονο θύμα των παιδοβιαστών; Μήπως ο υπουργός θέλει να μας πει ότι τα αθώα θύματα είναι οι παιδοβιαστές;», σημείωσε η δικηγόρος.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA