ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνος Πλεύρης : Το “μπάτσος” να κινεί απευθείας αυτόφωρο

Αυτό προτίθεται να εισηγηθεί ο βουλευτής της ΝΔ και κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος, Θάνος Πλεύρης , όπως είπε στον ΣΚΑΙ, με αφορμή το επεισόδιο ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, και απόστρατο της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Πλεύρης είπε πως θα εισηγηθεί ο όρος “μπάτσος” να κινεί απευθείας αυτόφωρο ποινικό αδίκημα”. “Η χρησιμοποίηση του όρου “μπάτσου” έχει ξεφύγει, και με το άνοιγμα της Βουλής θα αναλάβω μία πρωτοβουλία και με άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και από άλλα κόμματα, εάν το επιθυμούν, ώστε πλέον ο όρος “μπάτσος” απευθείας να κινεί αυτόφωρο ποινικό αδίκημα, να μη χρειάζεται κανένας να κάνει μηνυτήρια αναφορά”.

Πρόσθεσε δε: “Πρέπει οι αστυνομικοί που κάνουν τη δουλειά τους να προστατεύονται από κάθε κομπλεξικό, από κάθε τύπο του αναρχικού ή του οποιουδήποτε χώρου και από οποιονδήποτε άλλον θέλει να βγάλει τα όποια συμπλέγματα έχει σε βάρος των αστυνομικών”.

Παράλληλα, ο Παύλος Μαρινάκης ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη τη διαγραφή του Νίκου Παππά, αναφέροντας: “Ο λαλίστατος κ. Κασσελάκης που, ειδικά αυτές τις ημέρες, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αναρτήσεων, φωτογραφιών και βίντεο, δεν αφιέρωσε ούτε λίγα λεπτά για να ζητήσει έστω μια συγγνώμη στους δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς και τις οικογένειές τους για την χυδαία και απειλητική συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του Νίκου Παππά”.

Σημειώνεται πως ο ίδιος ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς είχε απαντήσει με βίντεό του στα σόσιαλ για την αντιπαράθεση με τον πρώην αστυνομικό που έχει πολλάκις εκφράσει ακροδεξιές και ομοφοβικές θέσεις, ρίχνοντας τα “βέλη” του στη Νέα Δημοκρατία.

πηγή 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA