ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες παρεμβάσεις κατά της αποφυλάκισης Λιγνάδη σε live των ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC και στη Σαντορίνη [BINTEO]

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις της κοινωνίας των πολιτών και του καλλιτεχνικού κόσμου για την αποφυλάκιση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και καταδικασμένου για δυο βιασμούς ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη. 

Μετά τις παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια θεατρικών παραστάσεων σε Επίδαυρο, Αλεξανδρούπολη, Ναύπλιο, Καλαμάτα και Μικρή Επίδαυρο, το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ακόμη μια.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης «8 Γυναίκες Κατηγορούνται», του Ρόμπερ Τομά στο κατάμεστο προαύλιο του ΔΑΠΠΟΣ, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, ο σκηνοθέτης της παράστασης Αντώνης Γάκης εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση του δικαστηρίου και η κίνηση καταχειροκροτήθηκε από περισσότερους από 500 θεατές που έδωσαν παρών στην παράσταση.

«Η Δικαιοσύνη είναι για όλους! Η Δικαιοσυνη δεν μπορεί να καταδικάζει τους φτωχους και να αποφυλακίζει τους διάσημους βιαστές!! Τους φιλους της εξουσίας. Δικαιοσύνη για τα θύματα του κάθε Λιγναδη» είπε ο σκηνοθέτης.

Παράλληλα, παρέμβαση ενάντια την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη πραγματοποιήθηκε στη συναυλία του συγκροτήματος ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στην Καβάλα 

Την παρέμβαση χαιρέτησε στη συνέχεια με σχετική ανάρτηση το συγκρότημα, σχολιάζοντας:  «Ένα πολύ δυνατό λάιβ στο Akontisma γεμάτο συμβολισμούς… Μιλάμε για τα αυτονόητα… . . . *Παρέμβαση για την αποφυλάκιση του».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA