ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία – Δ. Κουτσούμπας: «Η ΛΑΡΚΟ πρέπει να μείνει ανοιχτή»

Με πρόθεση να αποκλείσουν την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας κινούνται αυτή την ώρα εργαζόμενοι και συγκεντρωμένοι στο συλλαλητήριο της Λάρυμνας ενάντια στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ. Ήδη οι πρώτες ομάδες από διαδηλωτές κατευθύνονται προς τον κόμβο του Μαρτίνου όπου θα επιχειρήσουν να κλείσουν τον εθνικό δρόμο

«Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δεν είναι μόνοι τους. Για άλλη μια φορά οι εργάτες της Ελλάδας, ο λαός της Ελλάδας είναι μαζί τους στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση σήμερα. Μέχρι να ξανακαπνίσει η τσιμινιέρα εδώ θα είμαστε, κάθε μέρα, κάθε ώρα. Η ΛΑΡΚΟ πρέπει να μείνει ανοιχτή», ανέφερε, σε δήλωσή του, ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, προσερχόμενος στο συλληπτήριο στην είσοδο της ΛΑΡΚΟ.

Ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε πως «οι εργαζόμενοι πρέπει να γυρίσουν στις δουλειές τους. Τα αιτήματα τους, αυτά που καθόρισαν οι συνελεύσεις των σωματείων τους, τα στηρίζουμε χωρίς δεύτερη συζήτηση. Η κυβέρνηση και η πολιτική της είναι άκρως επικίνδυνη τη σημερινή κρίσιμη περίοδο. Θα πρέπει από σήμερα, όπως κάθε μέρα, να πάρει το μήνυμα για μια ακόμα φορά και να λύσει το πρόβλημα σε όφελος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, για να μη μαραζώσει η Λοκρίδα, για να μη μαραζώσει η Φθιώτιδα».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA