ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία-Λάρισα: Πριν από 7 ημέρες δολοφονήθηκε η 35χρονη

Πριν από επτά ημέρες δολοφονήθηκε η 35χρονη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στη Λάρισα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραβαρίτη. 

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, τυλιγμένη σε πάπλωμα, την Πέμπτη, σε υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Παπαναστασίου στη Λάρισα. Η αιτία θανάτου ήταν συντριπτικό κάταγμα στο κρανίο, δήλωσε ο ιατροδικαστής και τόνισε ότι πρόκειται για «καθαρή ανθρωποκτονία». 

«Ο χρόνος του θανάτου προσδιορίζεται με βάση τις επικρατούσες κλιματολογικές συνθήκες στις περίπου επτά ημέρες από σήμερα», δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Κραβαρίτης. «Διαπιστώθηκε συντριπτικό κάταγμα κεφαλής, στην περιοχή του θόλου του κρανίου, από θλων και αμβλύ όργανο. Είναι καθαρή ανθρωποκτονία», συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής. 

Ο σύντροφος της 35χρονης- η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού- αναζητείται από την αστυνομία ως βασικός ύποπτος, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση. Ο 27χρονος και το θύμα καβγάδιζαν πολλές φορές και πριν από λίγες ημέρες είχε κληθεί η αστυνομία στο διαμέρισμα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Χθες, περίοικοι ειδοποίησαν τις αρχές, λόγω της δυσοσμίας και οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο διαμέρισμα εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή, τυλιγμένη σε πάπλωμα. 
 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA