ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξωση στην δημοσιογράφο Ι. Κολοβού – Προσήχθησαν η ίδια και ο γιος της [ΒΙΝΤΕΟ]

Αστυνομικοί προσήγαγαν την δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της το πρωί, με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη του σπιτιού της, το οποίο εξαγοράστηκε σε πλειστηριασμό.

Η χαμηλοσυνταξιούχος και ο γιος της αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου. Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν σε δύο σημεία την οδό Αβύδου και δεν επέτρεπαν σε συγκεντρωμένους και δημοσιογράφους να προσεγγίσουν το σπίτι, ενώ έγινε ρίψη χημικών. 

Νωρίς σήμερα το πρωί δικαστικός λειτουργός μαζί με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πήγε σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου και προχώρησαν σε εφαρμογή δικαστικής απόφασης για έξωση. Έξω από το σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου είχε συγκεντρωθεί αλληλέγγυος κόσμος για να της συμπαρασταθεί, ενώ υπάρχει κάλεσμα για νέα διαδήλωση το απόγευμα, στις 6.30 μ.μ, έξω από το σπίτι της οικογένειας. 

Σύμφωνα με το 902.gr, στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ που έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στον δρόμο που βρίσκεται το σπίτι, ενώ το φορτηγό μαζεύει τα πράγματα της γυναίκας από το σπίτι. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA