ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστολή πλειστηριασμού στο Περιστέρι μετά από δυναμική διαμαρτυρία

Διεκδικώντας να μην μείνει στο δρόμο τετραμελής οικογένεια στο Περιστέρι που πλειστηριάζεται το σπίτι της, μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και εργατικών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν στην εταιρεία κόκκινων δανείων “Do Value” στην Καλλιθέα.

Ειδικότερα η υπόθεση αφορά οικογένεια με δύο παιδιά που σπουδάζουν, της οποίας το σπίτι στο Περιστέρι (52 τ.μ.) θα εκπλειστηριαστεί, αφού δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει το ποσό των 25.000 ευρώ που της προτάθηκε για να γίνει διακανονισμός.

Οι διαδηλωτές, παρά τη βροχή, φώναξαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών και της κυβερνητικής πολιτικής, «Παιδεία, υγεία, ρεύμα και νερό, δεν είναι εμπορεύματα, ανήκουν στο λαό» και «Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη».

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, μετά από παρέμβαση φορέων και σωματείων, η εταιρεία ανακοίνωσε την αναστολή του πλειστηριασμού.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν επίσης το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, η Αριστερή Συσπείρωση, το ΜέΡΑ25, το ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ).

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA