SOCIAL MEDIA

Μαρίνα Σάττι: Η αντίδραση για το Ισραήλ στη συνέντευξη Τύπου που έγινε viral – Τι απαντά η ΕΡΤ [ΒΙΝΤΕΟ]

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι κατά τη συνέντευξη τύπου της Ισραηλινής τραγουδίστριας μετά τον Β’ ημιτελικό της Εurovision 2024. Πηγές της ΕΡΤ σχολιάζουν μεταξύ άλλων πως δεν υπήρχε σκοπός προσβολής της αντιπροσωπείας του Ισραήλ.

«Η ελληνική αντιπροσωπεία εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση η Μαρίνα δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία. Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα, δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Eden στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό!» αναφέρουν πηγές της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Σάττι χασμουριόταν και φαινόταν ότι μάλλον θα προτιμούσε να κοιμηθεί την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια, με άλλους χρήστες των social media να αποθεώνουν την κίνηση της Ελληνίδας ερμηνεύτριας και άλλους να την αποδοκιμάζουν.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την εμφάνισή της

«Ήμασταν πολύ χαλαρά, χωρίς καθόλου άγχος. Ήρθα χαλαρά, δεν είχαμε καθόλου άγχος και είπαμε θα το πάμε τελείως χαλαρά και για πλάκα και βγήκαν κάποια πράγματα που μας άρεσαν και είπαμε θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε έτσι και το βράδυ και εκείνη την ώρα όταν ανέβηκα κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε, όντως δηλαδή δεν είχα έλεγχο. Ούτε ήξερα πώς τραγούδησα, ούτε τίποτα. Τέλος πάντων, ελπίζω να είμαι και πιο ψύχραιμη στον τελικό. Εκείνη την ώρα… καμία ψυχραιμία» ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την εμφάνιση της στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision η Μαρίνα Σάττι.

Σε ερώτηση για αν άκουγε τις επευφημίες του κοινού απάντησε «όχι μόνο στην αρχή που βγήκα». Πρόσθεσε ότι «με τον κύριο με το steadicam έχουμε γίνει πλέον κολλητάρια. Χορεύουμε μαζί στη σκηνή, σήμερα του έδωσα κι ένα γούρι το μεσημέρι. Και σήμερα ήρθε και μου φίλησε το χέρι πριν ξεκινήσουμε».

Για το αν είναι έτοιμη για τον μεγάλο τελικό είπε ότι «είμαι, είμαι και πιστεύω θα είμαι πιο ψύχραιμη[…[ Να βγούμε, να έχουμε ωραία ενέργεια. Να ξεκουραστώ. Με τα παιδιά είμαστε τέλεια. Αφού ό, τι και να γίνεται στην προετοιμασία -ξεκινάμε πάντα τρεις ώρες πριν να ανέβουμε σκηνή – αυτά τα πέντε λεπτά που είμαστε back stage μόνο με τα παιδιά εκεί, αρπάζει η ενέργεια. Έχουν έναν τρόπο, Δεν ξέρω πως το κάνουνε και με ανεβάζουν κι εμένα πάντα».

Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι από το 21:15 και μετά

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA