SOCIAL MEDIA

Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε 33 και το γιόρτασε… δουλεύοντας

To 2022 ήταν ξεκάθαρα η χρονιά της! Μία χρονιά με βραβεία και διακρίσεις στη μουσική, με εκατομμύρια πωλήσεις, επιτυχίες, ρεκόρ εισιτηρίων ενώ τιμήθηκε και με διδακτορικό Καλών Τεχνών. Δεν έλειψαν φυσικά και τα απρόοπτα, όταν το παγκόσμιο ίντερνετ την κατηγόρησε ως «κλιματική εγκληματία», όταν το όνομά της βρέθηκε στην κορυφή μιας λίστας διασημοτήτων των οποίων τα ιδιωτικά τζετ έχουν παραγάγει τη μεγαλύτερη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα μέχρι στιγμής φέτος.

Η Τέιλορ Σουίφτ έκλεισε τα 33 της χρόνια και τα γιόρτασε δουλεύοντας με τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό Τζακ Άντονοφ  στο στούντιο δημοσιοποιώντας μια φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ευχαριστώ για όλες τις όμορφες ευχές σήμερα!!!» έγραψε στη λεζάντα στο Instagram. «Πέρασα τα 33α γενέθλιά μου στο στούντιο φυσικά. Δεν θα το ήθελα αλλιώς. Σας αγαπώ!», πρόσθεσε.

Μία ακόμη διάκριση ήρθε για την διάσημη τραγουδίστρια, καθώς κέρδισε την αναγνώριση και για τη σκηνοθετική της δουλειά στα δικά της μουσικά βίντεο καθώς και για το «All Too Well: The Short Film», μια ταινία μικρού μήκους 13 λεπτών που διαδραματίζεται και είναι εμπνευσμένη από τη 10λεπτη εκδοχή του αγαπημένου της τραγουδιού «All Too Well», σύμφωνα με το People.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA