SOCIAL MEDIA

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκαλύπτει ότι πάσχει από ανίατη νευρική βλάβη και χορεύει [ΒΙΝΤΕΟ]

Συγκεκριμένα η διάσημη ποπ σταρ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ενημέρωσε ότι έχει υποστεί νευρική βλάβη στη δεξιά πλευρά του σώματός της.

Η Σπίαρς αναφερόμενη στην πάθησή της, ανέφερε ότι για τη νευρική της βλάβη «δεν υπάρχει θεραπεία» ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε ότι ο πόνος και το μούδιασμα έχουν επηρεάσει τον ύπνο της, αλλά έχει διαπιστώσει ότι ο χορός τη βοηθάει στην ανακούφιση ορισμένων συμπτωμάτων.

Για τον λόγο αυτό, το κείμενο στο οποίο μιλά για την ασθένειά της, συνοδεύεται και από ένα χορευτικό βίντεο.

«Χορεύω στο χρόνο τώρα Victoria … ναι… νευρική βλάβη στη δεξιά πλευρά του σώματός μου… δεν υπάρχει θεραπεία εκτός από το Θεό υποθέτω», ξεκίνησε στο κείμενό της, χωρίς ωστόσο να εξηγεί ποια είναι η Victoria.

Και συνέχισε: «Η νευρική βλάβη προκαλείται μερικές φορές όταν δεν παίρνεις αρκετό οξυγόνο στον εγκέφαλό σου… ο εγκέφαλός σου κυριολεκτικά κλείνει… μπλα μπλα μπλα μπλα παλιά ιστορία… σε εκείνο το μέρος δεν ανέπνεα όταν ήμουν εκεί… η νευρική βλάβη προκαλεί το μούδιασμα τμημάτων του σώματός σου».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε επίσης ότι περίπου τρεις φορές την εβδομάδα ξυπνάει με τα χέρια της μουδιασμένα και έχει την αίσθηση ότι την τρυπάνε με καρφίτσες στη δεξιά πλευρά του σώματός της.

«Ο πόνος εκτοξεύεται μέχρι το λαιμό μου και το σημείο που πονάει περισσότερο είναι ο κρόταφος μου… με τσιμπάει και είναι τρομακτικό», εξήγησε και προσέθεσε ότι «τα τελευταία 3 χρόνια από τότε που βγήκα από εκείνο το μέρος (το ιατρικό ίδρυμα στο οποίο μπήκε το 2019) βρίσκομαι σε μια ήπια αναίσθητη κατάσταση και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω».

«Είναι σαν το μυαλό μου να πηγαίνει κυριολεκτικά σε ένα μέρος… Και παρόλο που δεν κινούμαι όπως παλιά … πιστεύω πραγματικά ότι η πίστη μου σε αυτό μου έδωσε δύναμη … με τη βοήθεια του Θεού βρήκα επιτέλους ένα φάρμακο όπου πραγματικά νιώθω το οξυγόνο να πηγαίνει στον εγκέφαλό μου και μέσα από το λαιμό μου», σημείωσε η Σπίαρς.

Στη συνέχεια είπε πως τα προβλήματα της υγείας έχουν πηγαίνουν «πολύ καλύτερα» τον τελευταίο καιρό.

«Τα μάτια μου είναι πιο ανοιχτά τώρα και μπορώ να κρατάω το κεφάλι μου σωστά … Έχω κάνει καλή δουλειά προσπαθώντας να τα καταφέρω. Όπως και να ‘χει, γίνομαι πολύ καλύτερα, μπορώ να αναπνεύσω … αισθάνομαι πιο έξυπνη γιατί, λοιπόν, Χριστέ μου, μπορώ να αναπνεύσω τώρα… όπως και να ‘χει, αναπνέω τώρα και μπορώ να χορέψω στο χρόνο, Victoria… Στέλνω όλη μου την αγάπη σε κάθε έναν από εσάς… αυτή είμαι εγώ σήμερα το πρωί… Πάω να σκουπίσω τώρα», έκλεισε το κείμενο της ανάρτησή της.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA