SOCIAL MEDIA

«Ένιωσα την αγάπη σας» – Η πρώτη ανάρτηση της Μαντόνα μετά την νοσηλεία της

Την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της έκανε η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, η οποία ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι βρίσκεται στο στάδιο της «ανάκαμψης».

«Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λόγια θεραπείας και ενθάρρυνσης. Ένιωσα την αγάπη σας. Είμαι στον δρόμο προς την ανάκαμψη και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου», γράφει στο instagram η Μαντόνα μετά τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε σε νοσηλεία σε ΜΕΘ.

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου», συνεχίζει για να καταλήξει λέγοντας:

«Επίσης, δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για τη δημιουργία της εκπομπής μου. Μισώ να απογοητεύω κάποιον».

«Η προσοχή μου τώρα είναι στην υγεία μου και στο να δυναμώσω και σας διαβεβαιώ, ότι θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό! Το τωρινό σχέδιο είναι να επαναπρογραμματίσω την περιοδεία μου στη Βόρεια Αμερική και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη», ανέφερε σχετικά με τα μελλοντικά της πλάνα.

Σημειώνεται ότι λόγω της βακτηριακής λοίμωξης που υπέστη πρόσφατα, η πολυαναμενόμενη περιοδεία της Μαντόνα «Celebration Tour» σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη έχει αναβληθεί. Επρόκειτο να ξεκινήσεθ στις 15 Ιουλίου με πρώτο σταθμό το Βανκούβερ. Η λίστα περιελάμβανε 37 ημερομηνίες με τελευταίο σταθμό το Άμστερνταμ την 1η Δεκεμβρίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA