Categories: ΚΛΠ

Η συνταγή της ημέρας: Φασολάκια

Τι χρειαζόμαστε;

1 κιλό φασολάκια, 2 ξερά κρεμμύδια, 2 καρότα, 3 πατάτες, 1 ντοματοπελτέ, μαϊντανός, μάραθος, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κρεμμύδι (όσο ψιλό ή χοντρό θέλουμε), κόβουμε φέτες τα καρότα και τις πατάτες. Τα τσιγαρίζουμε ελαφρά σε λάδι και τα σβήνουμε με κρασί. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα φασολάκια και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε νερό, τόσο όσο να σκεπάσει τα φασολάκια. Μετά, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, μπόλικο μαιϊντανό και ψιλοκομμένο μάραθο. Τέλος, τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν πολύ και να χυλώσουν. Καλή Όρεξη!!

Αναστασία Παπαδάκη

Share
Published by
Αναστασία Παπαδάκη