Categories: ΚΛΠ

Η συνταγή της ημέρας: Μπριζόλες με πατάτες

Τι χρειαζόμαστε;

4 μπριζόλες (χοιρινές ή μοσχαρίσιες), ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λεμόνι

Εκτέλεση:

Αρχικά πλένουμε καλά τις μπριζόλες. Έπειτα, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λίγο λεμόνι. Βάζουμε την μπριζόλα στο τηγάνι αφού έχουμε ρίξει ελαιόλαδο και τις τηγανίζουμε ελαφρώς και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε τις μπριζόλες να ψηθούν για 30-40 λεπτά στους 180 βαθμούς. Συνοδεύουμε με πατάτες φούρνου ή τηγανητές. Καλή Όρεξη!!

Αναστασία Παπαδάκη

Share
Published by
Αναστασία Παπαδάκη