Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Συννεφιασμένος παραμένει ο καιρός την Πέμπτη 24/9

Την Πέμπτη αναμένονται πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα ανατολικά με γρήγορη βελτίωση. Νέα επιδείνωση αργά το απόγευμα στα δυτικά με βροχές και καταιγίδες.

Στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και σταδιακή εξασθένηση. Στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές, οι οποίες από αργά το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται παροδική συννεφιά. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται παροδική συννεφιά κυρίως τις πρωινές ώρες όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA