Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σύννεφα θα γεμίσουν οι ουρανοί την Τετάρτη 11 Μαρτίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές κυρίως στη βορειοανατολική και νότια χώρα, άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι περισσότερες στη βορειοανατολικά και νότια τμήματα, όπου υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για πρόσκαιρες, ασθενείς κατά κανόνα, βροχές. Περιορισμένη κατά τόπους θα είναι η ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 16, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 2 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 17 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς.

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή