Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζεται η προβολή της ταινίας «Ευτυχία»

Η Άννα, είναι μια γυναίκα που καταναλώνει τον ελεύθερο χρόνο της στο facebook. Νιώθει μοναξιά ανάμεσα σε φίλους, συνεργάτες και συγγενείς. Δυσκολεύεται να έχει κοινωνική ζωή και τις περισσότερες φορές κατασκευάζει ψέματα για πάρτι και εκδρομές που δεν έχει πάει. Η ερωτική της ζωή επίσης περιορίζεται σε ιντερνετικές απολαύσεις. Μεταξύ του σπιτιού της και του φωτογραφείου που δουλεύει, κάνει σύντομες στάσεις στο ψιλικατζίδικο για να «κλέψει» τσίχλες και στο σπίτι της μητέρας της και τίποτα παραπάνω. Ξαφνικά, εμφανίζεται ένας άντρας με κόκκινο μπουφάν που μοιάζει να την παρακολουθεί συνεχώς. Κάθε στοιχείο της ζωής της αρχίζει να γίνεται δυσβάσταχτο υπό την πίεση του κόκκινου μπουφάν και η εμμονή της να εντοπίσει αυτόν τον άντρα παίρνει την μορφή ψύχωσης.

Είναι το ψυχογράφημα μιας γυναίκας που χάνει σταδιακά την επαφή της με την πραγματικότητα, μία κωμικοτραγική ματιά στη ζωή μιας νεαρής κοπέλας, μέσα από την δική της αλλοιωμένη αντίληψη των πραγμάτων. Είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή που έχει φέρει αυτό το αποτέλεσμα με budget 10.000 ευρώ.

Ηθοποιοί: Ξανθή Σπανού, Δημήτρης Αλεξανδρής, Θέμις Μπαζάκα, Σταύρος Συμεωνίδης, Μυρτώ Πανάγου, Γιάννης Μυλωνάς, Κατερίνα Παπανδρέου και ο Χρήστος Στέργιογλου

Παραγωγή – Σκηνοθεσία: Χρήστος Πυθαράς

Συμπαραγωγοί: Πέτρος Νιαμονιτάκης και Χρήστος Κοντέος

Η προβολή της ταινίας γίνεται στον κινηματογράφο Αλεξάνδρα Europa Cinemas (Πατησίων 77) καθημερινά στις 21.30.

Η ταινία θα ταξιδέψει στο θα ταξιδέψει στο πανόραμα του Buenos Aires Festival Internacional de Cine Independiente (BAFICI)του κινηματογραφικού φεστιβάλ της Λατινικής Αμερικής.

Trailer: 

Teaser: 

Αντωνία Καρίτζη

Share
Published by
Αντωνία Καρίτζη