Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σήμερα ξεκινά ένας ξεχωριστός διαγωνισμός

Έφτασε η στιγμή της κρίσης και της επιβράβευσης των συγκλονιστικότερων αποδόσεων. Έφτασε η ώρα της αλήθειας για τους κορυφαίους lip-syncers της πόλης. Με τον μεγάλο τελικό στις 13 Μαίου και το weekend-έπαθλο στο Cavo Tagoo στη Μύκονο ξεκινούν οι διαγωνισμοί για την ανάδειξη του lip-syncer της χρονιάς.  Ο πρώτος στις 15 Απριλίου, ο επόμενος στις 22 και ο τρίτος στις 29 με παρουσιαστή τον A Man To Pet, “London’s most scandalous performer, a truly exquisite corpse of entertainment, art and fantasy” και κάθε φορά με διαφορετικούς “εκλεκτούς” καλεσμένους στην κριτική επιτροπή του Kitty Cat.  Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα σε αυτή τη σελίδα και μπορείτε να εμφανιστείτε μεταμφιεσμένοι ή όχι, με props ή χωρίς και να “τραγουδήσετε” όποιο τραγούδι προεπιλέξετε. Οι κορυφαίοι των 3 διαγωνισμών προκρίνονται στον μεγάλο τελικό στις 13 Μαΐου που ως έπαθλο για τον νικητή έχει ένα σαββατοκύριακο στο Cavo Tagoo, στη Μύκονο στις 15/16-05 ή στις 22/23-05. 

Τι είναι “lip sync”: Δεν χρειάζεται να είστε καλλίφωνοι. Δεν χρειάζεται να πιάνετε ψιλές νότες. Δεν χρειάζεται να είστε η Mariah Carey ή ο Freddy Mercury. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε επιλέξει το αγαπημένο σας τραγούδι και με πάθος να τραγουδήσετε ως άλλοι ντουμπλίρ τους στίχους πάνω από το τον ερμηνευτή. Τα στόματα θα συγχρονιστούν, τα κορμιά θα κουνηθούν, οι ερμηνείες θα συγκλονίσουν τους φίλους και το κοινό σας. 

Ποιος είναι ο Α Μan To Pet: Εδώ και μια δεκαετία , ο A Man To Pet, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της gay κουλτούρας του Λονδίνου, με συμμετοχές και εμφανίσεις σε σημαντικά και επιδραστικά events των τελευταίων χρόνων. Οι χαρακτήρες που υποδύεται, οι εμφανίσεις που επιμελείται ο ίδιος και τα shows που παρουσιάζει είναι ένα μείγμα εκκεντρικότητας και αστείων αναφορών, φλερτάροντας συχνά με το kitsch και με τα όρια του ωραίου και του άσχημου. Το concept του pop up εστιατορίου Pale Blue Door του Λονδίνου στο οποίο έπαιρνε μέρος, ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη, με όλες τις ημερομηνίες του κλεισμένες καιρό πριν, όπου κ όποτε άνοιγε. Το τέλος της λειτουργίας του παρουσιάστηκε σε ένα video και ένα άρθρο αφιερωμένο σε αυτή την ιδέα, από το dazed digital. Το ημερολόγιο του πια έχει κάθε χρόνο εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το Glastonbury και Lovebox, στο European Mtv Awards, και σε πετυχημένα club nights του Λονδίνου, μηνιαία residencies στα Dalston Superstore, George And The Dragon και Vogue Fabrics στο Λονδίνο καθώς και το Grizzle! club night, μια βραδιά με τον John Sizzle που ταξιδεύει κάθε μήνα από το Λονδίνο στο Βερολίνο.

Εδώ τα του Facebook.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA