Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα στις 12:00 τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Τα νέα μέτρα για τον έλεγχο της πανδημίας του κορωνοϊού, που θα αφορούν κυρίως περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους, ανακοινώνει στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλια. Την ίδια ώρα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων.

Στην παρουσίαση των κυβερνητικών μέτρων θα συμμετάσχει και η διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου.

«Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει και κυρίως δεν μπορεί να παραμείνει όμηρος τέτοιων αντιλήψεων» διεμήνυσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με την καθημερινότητα εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πολιτών από το Φθινόπωρο και εντεύθεν, γνωστοποιώντας παράλληλα πως σήμερα η κυβέρνηση θα προβεί σε ανακοινώσεις «μέτρων και ρυθμίσεων, που θα διασφαλίζουν την πλήρη, κατά το δυνατόν, λειτουργία της δημόσιας σφαίρας σε χώρους ιδιωτικούς και δημόσιους, όπου θα παρατηρούνται συναθροίσεις».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA