Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Και οι Sigur Rós στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι…

Πριν λίγες μέρες μια καινούρια διοργάνωση, το Release Athens Festival, έκανε την εμφάνισή της στα συναυλιακά δρώμενα, ανακοινώνοντας τους Beirut για την 1η Ιουνίου (δυο μέρες πριν θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη).

Σήμερα, μάθαμε και το δεύτερο όνομα που θα φιλοξενήσουν. Επίσης αγαπημένοι του ελληνικοί, οι Sigur Rós από την εξωτική Ισλανδία επιστρέφουν στην Αθήνα τη Δευτέρα 13 Ιουνίου όπως ανακοίνωσαν στο FB και το Twitter τους.

https://twitter.com/sigurros/status/699173780070014976

Τους περιμένουμε λοιπόν, μιας και πάει καιρός από την προηγούμενη φορά. 13 χρόνια από την 1η Ιουλίου του 2003 στο Θέατρο Βράχων σε μια βραδιά που έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όσων ήταν εκεί. Περιμενουμε την επίσημη ανακοίνωση για εισιτήρια και τιμές, ενώ το live θα γίνει στην Πλατεία Νερού όπως όλα της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Update: Η προπώληση για την τέταρτη ημέρα του Release Festival 2016 ξεκινάει στα 29 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους – και με την προσθήκη νέων ονομάτων στο line up – η τιμή θα αλλάξει.
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Ιανός,Reload, Media Markt, Ticket House και το www.viva.gr

Υπενθυμίζουμε, ότι σήμερα μάθατε αποκλειστικά από την Popaganda και για ένα ακόμα μεγάλο καλοκαιρινό live στην Αθήνα.

Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης