Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Περιστέρι (βίντεο).

Επίθεση δέχτηκαν οπαδοί που παρακολουθούσαν τον αγώνα μπαράζ Άφοβος-Άγιος Θωμάς για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ. Σύμφωνα με όσα είπαν οι θεατές του αγώνα, 100 περίπου άτομα με διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού βρέθηκαν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έξω από το γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι, όπου γινόταν ο αγώνας, και προκάλεσαν ένταση πετώντας φωτοβολίδες. Μερικοί μάλιστα από αυτούς μπήκαν στο γήπεδο με αποτέλεσμα να εξελιχθούν σκηνές βίας. Τα επεισόδια, ωστόσο, δεν γενικεύθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε και σε συλλήψεις.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν την παραπάνω επίθεση λόγω του ότι την ομάδα του Αγίου Θωμά υποστήριζαν στις εξέδρες, σύμφωνα με όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα, φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Η εν λόγω ομάδα έχει την έδρα της στο Γουδί, όπου υπάρχουν πολλοί φίλοι του τριφυλλιού.

Όσον αφορά στον αγώνα, το κλίμα ήταν από την αρχή «βαρύ» στο γήπεδο, ενώ μετά από τα όσα εξελίχθηκαν, ο διαιτητής, κ. Παπαπέτρου, μαζί με τους βοηθούς, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να ελέγξουν την κατάσταση και να δουν αν συντρέχουν οι συνθήκες να συνεχιστεί ο αγώνας. Εξαιτίας ωστόσο της παρουσίας ορισμένων οπαδών που βρίσκονταν ακόμη στις εξέδρες, καθώς και λόγω των όσων είχαν προηγηθεί, ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα. Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν 2-1 υπέρ του Άφοβου.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα:

Θοδωρής Χονδρόγιαννος