Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζουν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη: «Δεν θέλουμε εκδίκηση, δεν κρατάμε κακία» [ΒΙΝΤΕΟ]

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα. Ο πατέρας του 19χρονου Άλκη, έστειλε μήνυμα ενότητας και ζήτησε μόνο δικαιοσύνη για το παιδί του, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής.

«Ήταν ένα γεγονός που πραγματικά με έκανε συντρίμμια και προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια μου. Ευτυχώς, η σύζυγός μου και η κόρη μου στάθηκαν πιο δυνατές από εμένα και με κράτησαν όρθιο. Από αυτές παίρνω κουράγιο» είπε φορτισμένος συναισθηματικά, μιλώντας στην ΕΡΤ 3.

«Δεν θέλω τίποτα άλλο παρά να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πιαστούν οι ένοχοί. Πιστεύω ότι η αστυνομία θα κάνει καλά τη δουλειά της και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί χωρίς εκδικητικό χαρακτήρα. Θέλω να πάρουν την ποινή που τους αξίζει» λέει.

«Ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει γεγονός ένωσης όλων των φιλάθλων και όλων των ομάδων. Εγώ είμαι και Άρης και είμαι και ΠΑΟΚ και το λέω ειλικρινά» καταλήγει ο πατέρας του Άλκη.

«Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αυτή τη στιγμή δεν έχω συναισθήματα, καμία μανούλα να μη ζήσει αυτό που βιώνω. Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη και ίσως να ένιωσαν απόρριψη από την οικογένειά τους» είπε από την πλευρά της η μητέρα του Άλκη, αναφερόμενη στους δράστες της δολοφονίας.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA