Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 23χρονου στρατιώτη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό του 23χρονου στρατιώτη Σαράντη (Τάκη) Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Πέμπτη 28 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν στο πλοίο “Νήσος Ρόδος”, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγνοούμενος φαντάρος υπηρετούσε στο νησί και επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή. Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11.20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7.00 το πρωί της Πέμπτης.

Από τα μέλη του πληρώματος διενεργήθηκαν έλεγχοι σε όλους τους χώρους του πλοίου για τυχόν εντοπισμό του, χωρίς όμως να εντοπιστεί.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησιών Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου και Χίου, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά οκτώ σκάφη του λιμενικού, παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο και αεροσκάφος. Στις έρευνες πήραν μέρος και επτά περιπολικά οχήματα για έλεγχο της ακτογραμμής, με αρνητικά αποτελέσματα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA