ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Σπούδασε στην Κύπρο, σπούδασε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Υποβολή Αιτήσεων

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις εισαγωγής από νέους υποψήφιους φοιτητές και φοιτητές από μετεγγραφή που επιθυμούν να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Κύπρο το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2023 με έναρξη σπουδών 2 Οκτωβρίου 2023.

Έχοντας ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας, τη διασύνδεση με τη βιομηχανία, την κοινωνία και την αγορά εργασίας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί την πλέον την ιδανικότερη επιλογή για σπουδές στην Κύπρο.

Πρωτοπόρες Σχολές

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελείται από δυναμικές και πρωτοπόρες στον τομέα τους σχολές με υψηλά καταρτισμένο και εξειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, προσφέροντας καινοτόμα προγράμματα σπουδών

 

Σπουδές 5 Αστέρων

Με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας αξιολόγησης πανεπιστήμιων QS Stars University Ratings, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την ανώτατη διάκριση Πέντε Αστέρια (rated excellent) για τη συνολική του επίδοση. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε πέντε αστέρια για τις επιδόσεις του στους τομείς της διδασκαλίας, της απασχολησιμότητας, της διεθνοποίησης, της στήριξης των φοιτητών, της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και για το πρόγραμμα Ιατρικής.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://euc.ac.cy/ ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους του Τμήματος Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο info@euc.ac.cy
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA