Categories: TECHNEWS

Σατανικό app στέλνει spoiler του Game of Thrones στους εχθρούς σου

Εάν είστε τόσο τυχεροί ώστε να έχετε λεφτά για πέταμα και ταυτόχρονα τόσο υποχθόνιοι τότε η τεχνολογία μπορεί να σας προσφέρει το πιο ύπουλο εργαλείο καταστροφής.

Μια νέα υπηρεσία με την ονομασία spoiled.io μόλις δημιουργήθηκε. Έναντι αντιτίμου μπορεί να στείλει μηνύματα, εκ μέρους σου αλλά ανώνυμα, που περιέχουν spoilers για το Game of Thrones και μάλιστα ξεκινώντας αμέσως μόλις τελειώσει η προβολή του εκάστοτε επεισοδίου στην Αμερική.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό στα social media φιλίες καταστρέφονται και άνθρωποι τσακώνονται  επειδή κάποιον τόλμησε να ποστάρει spoiler της δημοφιλούς σειράς. Και ναι η αλήθεια είναι ότι ξέρεις ότι μπορείς να χαλάσεις την μέρα κάποιου μόνο με το του πεις τι έγινε μόλις στο τελευταίο επεισόδιο ενώ γνωρίζεις ότι δεν το έχει δει ακόμη.

Ξέρω ανθρώπους που αποφεύγουν κάθε Δευτέρα να μπουν στα social media για να μην πέσουν σε κάποιο spoiler κι άλλους που τους είναι αδύνατον, λόγω δουλειάς, να τα αποφύγουν (τα social) και όταν πέφτουν πάνω στο μοιραίο status ή tweet ποστάρουν με τη σειρά τους οργισμένο ποστ που αναρωτιούνται γιατί θέλουν το κακό τους όσοι γράφουν τα spoilers.

Να λοιπόν που κάποιοι δαιμόνιοι επιχειρηματίες που προφανώς τάσσονται υπέρ όσων δίνουν spoiler και πόνο σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν όλο αυτό το buzz δημιουργώντας στο spoiled.io. Χάρη στο νέο app δε θα χρειάζεται να δώσετε τον εχθρό σας στα πεινασμένα σκυλιά του. Ουπς!

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA