Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμα η θεία της 8χρονης

Όπως αναφέρει η “Δημοκρατική”, η 50χρονη δεν έχει συλληφθεί καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν εκτός του αυτοφώρου, ενώ το μόνο πλέον που μένει είναι να διαπιστωθεί πως θα χαρακτηριστεί αρμοδίως από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η σωματική βλάβη που προκάλεσε στο παιδί καθώς τα υπόλοιπα αδικήματα, λόγω ύψους ποσού, αποτελούν πλημμελήματα.

Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της και πως η δικογραφία θα κινηθεί με την τακτική διαδικασία αφού συμπληρωθεί με το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων.

Να σημειωθεί πως, η κατάθεση της 33χρονης μητέρας ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου το βράδυ του Σαββάτου ήταν άκρως αποκαλυπτική και αποτέλεσε την απαρχή για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως η θεία της 8χρονης για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από μέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία.

Πώς ξεσκεπάστηκε η απάτη

Η 50χρονη έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε και για να αποσιωπηθεί η υπόθεση κάλεσε τη μητέρα να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της, ενώ μάλιστα φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση και τον παππού της 8χρονης.

Μία λοίμωξη του παιδιού φέρεται να αποτέλεσε αφορμή για να στηθεί η σκευωρία προκειμένου να εξασφαλιστεί το οικονομικό αντάλλαγμα. Από τις νέες έρευνες του ιατροδικαστή, αλλά και τον μικροβιολογικό έλεγχο, προέκυψε ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα, η οποία του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει.

Όταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο, η μητέρα, έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη, επέλεξε να βγάλει φωτογραφία τα απόκρυφα του παιδιού και να τη στείλει σε μια συγγενή της για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός ιατρού.

Η συγκεκριμένη συγγενής, έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο για να αφαιρέσει χρήματα από την μητέρα και ακολούθως από τον παππού του παιδιού.

Η γυναίκα φέρεται να προθυμοποιήθηκε να εξετάσει το παιδί και με το δάκτυλο της φέρεται να προκάλεσε ρήξη στα γεννητικά του όργανα και εν συνεχεία έπεισε τη μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί για αυτό το “Χαμόγελο του Παιδιού” όπου υποστήριξε πως εργαζόταν γνωστό της πρόσωπο και ότι έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να “κουκουλώσει” την υπόθεση.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA