Categories: ΚΛΠ

Rakkan Bar Restaurant και VAROULKO Seaside ενώνουν τις δυνάμεις τους

 Όπως η θάλασσα ενώνεται και ενώνει κουλτούρες, πολιτισμούς, ιδέες και ανθρώπους γύρω από το τραπέζι, έτσι και το Rakkan Bar  Restaurantο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της Ιαπωνικής fusion κουζίνας στην Αθήνα – ενώνει τις «δυνάμεις» του με το βραβευμένο εστιατόριο VAROULKO Seaside και σας προσκαλούν να απολαύσετε μια ecstaSEA γεύσης, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο menu* 7 πιάτων, το οποίο προσφέρεται παράλληλα και στα 2 εστιατόρια με 58,00€/ άτομο, μόνοκάθε Πέμπτη βράδυ, από τις 07 έως τις 28 Μαΐου.

Οι βραβευμένοι chef Naruse Fumiaki (Rakkan Bar  Restaurant) και Λευτέρης Λαζάρου (VAROULKO Seaside) παντρεύουν τη δημιουργικότητα με την παράδοση και υπογράφουν ένα fixed menu το οποίο βασίζεται σε αγαπημένες «θαλασσινές» συνταγές από την Ασία, την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα και μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και να απολαύσουμε μερικά από τα μοναδικά signature dishes των δύο ξεχωριστών Chef.

H ecstaSEA γεύσης περιλαμβάνει 7 γεύσεις που αφορούν σε 3 πιάτα κι επιδόρπιο από τα δύο εστιατόρια.

                                                RAKKAN                                                                                            VAROULKOSEASIDE

 

Πρώτο πιάτο                  RAKKAN Fresh Seafood  Salad                                                            Carpaccio λαβράκι

Ανάμικτη πράσινη σαλάτα με φύκια,                                                  μαριναρισμένο σε έξτρα

καλαμάρι, σολομό και λαυράκι                                                            παρθένο ελαιόλαδο

 

 

Δεύτερο πιάτο              King Crab Tartar                                                                                          Ψητή σουπιά 

Βασιλικό καβούρι με tobiko, truffle yuzu sauce                             με λάδι κύμινου             

και avocado, mango και κανταΐφι 

Κυρίως                               Χιλιανό λαβράκι με πουρέ πατάτας                                                    Χριστόψαρο με τσορίθο

και σάλτσα σαμπάνιας με μίσο                                                               & ταμπουλέ κουνουπίδι

Επιδόρπιο                       Namelaka: Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας               ή                   Κύβος λεμονιού με sorbet

σε crème σοκολάτας γάλακτος με  ζελέ από                                    lychee και ζαχαρωμένα

passion fruit και πέρλες σοκολάτα                                                        τριαντάφυλλα

                                               

*Το menu ecstaSEA γεύσης θα βρίσκεται διαθέσιμο και στα δύο εστιατόρια για τις τέσσερις Πέμπτες του Μαΐου: Πέμπτη 07  • 14 • 21 Μαΐου και 28 Μαΐου

Rakkan Bar Restaurant

 

Σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον με βασική θεματική τον Ιαπωνικό μινιμαλισμό όπως αυτός εκφράζεται μέσα από τους 9.900 κύβους που στολίζουν την οροφή του χώρου, το Rakkan  Bar Restaurant  επαναπροσδιορίζει την απόλαυση και υποδέχεται τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας.

Ένας διεθνής προορισμός για να απολαύσετε γεύματα, ελαφριά πιάτα αλλά και τα signature dishes του RAKKAN με την υπογραφή του βραβευμένου chef Naruse Fumiaki συνοδευμένα από εκλεπτυσμένους ήχους, πρωτότυπα cocktails & premium spirits.

“Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και εμείς φιλοδοξούμε οι επισκέπτες μας να αισθάνονται … πιο αισιόδοξοι από ποτέ!”

Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 14562 Athens, Greece • Τηλέφωνο: 21 0808 7941

Email: info@rakkanrestaurant.com Web: www.rakkanrestaurant.gr

Facebook: facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant

Instagram: @rakkanrestaurant

VAROULKOSeaside

Το Βαρούλκο έριξε άγκυρα στο Μικρολίμανο και σερβίρει τη μαγειρευτή θαλασσινή κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου, αποτυπώνοντας την αγάπη του για το ψάρι και τα θαλασσινά.  

 

Το Βαρούλκο Seaside λειτουργεί όλο το χρόνο, μεσημέρι και βράδυ σε έναν κομψό χώρο δίπλα στη θάλασσα φέρνοντας μια νέα πρόταση για δύο διαφορετικά μενού. Για το μεσημέρι ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει πιάτα πιο απλά και μεζέδες, όπως ταραμοσαλάτα, κριθαράκι με γαρίδες και λημνιό κρασί, ντακάκια θαλασσινών, ψητή σουπιά με αρωματισμένο ελαιόλαδο, τα οποία συνοδεύει ιδανικά η λίστα ούζων, ελληνικών αποσταγμάτων και η λίστα κρασιών που περιλαμβάνει πολλές ελληνικές ετικέτες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το  δείπνο σας πάνω στο ξύλινο ντεκ, δοκιμάζοντας ευφάνταστες, δημιουργικές γεύσεις με υψηλή μαγειρική τεχνική, γεμάτες πηγαία νοστιμιά. Τα εξαιρετικά επιδόρπια επιμελείται ο Δημήτρης Χρονόπουλος. 

Ακτή Κουμουνδούρου52 • Μικρολίμανο, Πειραιάς

Τηλέφωνο:  210 5228400

E-mail: info@varoulko.gr

www.varoulko.gr

Facebook: facebook.com/Βαρούλκοseaside

Instagram: @varoulkoseaside

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA