ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βραβεία Grammy: Το Φεβρουάριο στο Λος Άντζελες η 65η τελετή

Η Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων GRAMMY 2023 έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023.

Η σημαντική βραδιά της μουσικής βιομηχανίας διοργανώνεται και πάλι στο Λος Άντζελες, στο Crypto.com Arena. Η περσινή τελετή πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας και ήταν η πρώτη φορά από το 1973 που δεν φιλοξενήθηκε στο Λος Άντζελες ή στη Νέα Υόρκη.

Η 65η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων θα μεταδοθεί ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS και σε streaming στην Paramount+.

Ο πρώτος κύκλος ψηφοφορίας για την ανάδειξη των υποψηφιοτήτων ορίστηκε από 13 έως 23 Οκτωβρίου και ο τελικός από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου 2023.

Τον περασμένο μήνα, η Ακαδημία Ηχογράφησης ανακοίνωσε νέες κατηγορίες βραβείων GRAMMY που θα απονεμηθούν πρώτη φορά στην τελετή του 2023 και νέους κανόνες. Οι νέες κατηγορίες είναι Τραγουδοποιός της Χρονιάς, Καλύτερη Μουσική για βιντεοπαιχνίδια και άλλα διαδραστικά μέσα, Καλύτερο Άλμπουμ Ποίησης, Καλύτερη Εναλλακτική Ερμηνεία και Καλύτερη Ερμηνεία Μουσικής Americana.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA