ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βίντεο: Ξενάγηση στο Στοιχειωμένο Αρχοντικό με το καστ της ταινίας

Η στοιχειωμένη έπαυλη και το θρυλικό τρενάκι Haunted Mansion αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς και διαχρονικές ατραξιόν στην αμερικάνικη Ντίσνεϊλαντ, με φανατικούς επισκέπτες που επιστρέφουν συνεχώς για να ξαναζήσουν την εμπειρία μέσα στο σπίτι με τα φαντάσματα. Μετά την επιτυχία των Πειρατών της Καραϊβικής, η Ντίσνεϊ στρέφεται, λοιπόν, σε άλλο ένα παιχνίδι του θεματικού της πάρκου και το μεταφέρει στο σινεμά: το Στοιχειωμένο Αρχοντικό καταφτάνει στις αίθουσες μέσα στο κατακαλόκαιρο για μερικά παραδοσιακά chills and thrills. 

Εκτός από τις ανατριχίλες, η ταινία του Τζάστιν Σίμιεν (Dear White People) εγγυάται και ένα all-star καστ, που αποτελείται από την βραβευμένη με Όσκαρ Τζέιμι Λι Κέρτις, την Γουινόνα Ράιντερ, τον Τζάρεντ Λίτο, τον Ντάνι Ντε Βίτο, την Ροζάριο Ντόσον, τον Όουεν Γουίλσον και την Τίφανι Χάντις. Η υπόθεση διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας και του γιού της, οι οποίοι προσλαμβάνουν μια αταίριαστη ομάδα υποτιθέμενων ειδικών σε ζητήματα περί πνευμάτων, για να τους βοηθήσουν να ξεφορτωθούν τους υπερφυσικούς καταληψίες του σπιτιού τους.

Στο παρακάτω βίντεο, μερικοί από τους ηθοποιούς της ταινίας,, όπως ο Όουεν Γουίλσον και η Τίφανι Χάντις, μιλούν για την εμπειρία του πώς ήταν να ζωντανεύει η στοιχειωμένη έπαυλη μπροστά στα μάτια τους:

Η ταινία Στοιχειωμένο Αρχοντικό κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 27 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA