ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το πρώτο teaser της «Μικρής Γοργόνας» μας δίνει μια πρώτη γεύση της ζωής under the sea

Η Disney παρουσίασε ένα νέο τίζερ για το επερχόμενο live-action ριμέικ τού αγαπημένου μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων του 1989 «Η Μικρή Γοργόνα».

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Ρομπ Μάρσαλ (Rob Marshall) και το σενάριο υπογράφουν οι Τζέιν Γκόλντμαν (Jane Goldman) και Ντέιβιντ Μαγκί (David Magee) η γοργόνα ‘Αριελ, η μικρή κόρη του βασιλιά Τρίτωνα, ερωτεύεται έναν πρίγκηπα της ξηράς κάτω από το βλέμμα της κακιάς μάγισσας Ούρσουλα.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός Χάλι Μπέιλι (Halle Bailey) πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τζόνα Χάουερ-Κινγκ (Jonah Hauer-King) ο οποίος υποδύεται τον πρίγκηπα Έρικ.

Η Disney ανακοίνωσε πρώτη φορά την Μπέιλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ‘Αριελ τον Ιούλιο του 2019. Σύμφωνα με το Variety το τραγούδι της στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022, αν και ακούστηκε μόνο 15 δευτερόλεπτα αγαπήθηκε πολύ.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem), Τζέικομπ Τρέμπλεϊ (Jacob Tremblay) και Ντέιβιντ Ντιγκς (Daveed Diggs). Στον ρόλο της μάγισσας η Μελίσα ΜακΚάρθι (Melissa McCarth).

Η «Μικρή Γοργόνα» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Μαΐου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA