ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το νέο τραγούδι των Depeche Mode, “Ghosts Again” είναι στον αέρα

Με ένα ασπρόμαυρο κλιπ, πλασμένο φυσικά από τον σταθερό συνεργάτη τους Anton Corbijn, που ξεκινά φλερτάροντας με το ‘The Seventh Seal” του Ingmar Bergman και καταλήγει φλερτάροντας με το “Plan 9 from Outer Space” του Ed Wood, το ντουέτο, πλέον, των Depeche Mode συστήνει τη νέα του εικόνα.
Αλλά και τη νέα θαυμάσια μελωδική του πρόταση από μια δισκογραφική δουλειά που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και θα έχει τον τίτλο “Memento Mori”.
Τα τραγούδια ξεκίνησαν να δημιουργούνται πριν από το θάνατο του Fletcher, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε να ηχογραφήσει κανένα από αυτά. Όπως είπε ο David Gahan στο NME: «Δεν πρόλαβε ποτέ να ακούσει τίποτα από αυτά, πράγμα που είναι πραγματικά λυπηρό για μένα γιατί υπάρχουν τραγούδια σε αυτόν τον δίσκο για τα οποία ξέρω ότι θα έλεγε. Πως “αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχουμε κάνει εδώ και χρόνια”. Μπορώ επίσης να τον ακούω να λέει, “συγνώμη αλλά κάθε τραγούδι πρέπει να μιλάει για τον θάνατο;”».
Το νέο- 15ο -άλμπουμ του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου, θα είναι το πρώτο τους μετά από έξι χρόνια – η τελευταία του ήταν το “Spirit” του 2017.

Το συγκρότημα θα ξεκινήσει περιοδεία την οποία ονομάζει ‘Memento Mori World Tour’ και μόλις ανακοίνωσε τους καλλιτέχνες που θα το συνοδεύουν. Η Kelly Lee Owens θα ανοίγει τις συναυλίες τους με εξαίρεση την Νέα Υόρκη στην οποία θα εμφανιστούν παρέα με τους Stella Rose & The Dead Language.

Το track list του “Memento Mori”:

‘My Cosmos Is Mine’
‘Wagging Tongue’
‘Ghosts Again’
‘Don’t Say You Love Me’
‘My Favourite Stranger’
‘Soul With Me’
‘Caroline’s Monkey’
‘Before We Drown’
‘People Are Good’
‘Always You’
‘Never Let Me Go’
‘Speak To Me’

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA