ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Summer Jam»: Οι Pink Vanity διασκευάζουν ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά pop anthems

Οι Pink Vanity διασκευάζουν ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά pop anthems που φέρνει νοσταλγικές μνήμες σε όσους έχουν μεγαλώσει στα 00s. Πρόκειται για το pop dance hit “Summer Jam’’ που κυκλοφόρησε το 2000 από τους Underdog Project. Αφορμή για την διασκευή αποτέλεσε η εκπομπή του Θάνου Μαντζάνα στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ στην οποία ήταν καλεσμένοι οι Pink Vanity.

Οι Pink Vanity δίνουν μια τελείως διαφορετική ηχητική κατεύθυνση σε αυτό το τραγούδι, που εκπλήσσει από την πρώτη ακρόαση, φέρνοντάς το πολύ πιο κοντά στο δικό τους ήχο. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε από την ομάδα της Enigmatic Films.

Οι Pink Vanity, είναι μια indie-rock μπάντα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2020 από τα αδέρφια Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Κρομμύδα. Συστήθηκαν στο κοινό με το debut single τους “Late Night Pleasures”  ενώ ακολούθησαν κι άλλα singles και ένα EP μέχρι τον Μάρτιο του 2024 που κυκλοφορεί το πρώτο τους άλμπουμ “Safe Place”.

Από πρώτο τους live στο Ρομάντσο, τον Νοέμβριο του 2021, έχουν κάνει δεκάδες εμφανίσεις στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα λαμβάνοντας πολύ θερμές κριτικές. Απόρροια των δυναμικών τους live ήταν η εμφάνισή τους ως opening act των Balthazar στο Fuzz Club στις 16 Απριλίου 2022 αλλά και η συμμετοχή τους στο Release Athens Festival τον Ιούνιο του 2023 μαζί με τον Baxter Dury, τις Wet Leg και τους Madrugada

Spotify Bandcamp |  Facebook |  Instagram

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA