ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Street Mode Specials: Saske και Νέγρος του Μοριά μοιράζονται τη σκηνή της Μονής Λαζαριστών

Τα Street Mode Specials παρουσιάζουν: Saske, Νέγρος του Μοριά + Guests
Δύο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής rap σκηνής, πρωτοπόροι στον ήχο τους και top performers, ο Saske και ο Νέγρος του Μοριά, μοιράζονται τη σκηνή της Μονής Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη και υπόσχονται δύο φαντασμαγορικά shows! Μαζί τους μερικοί “very special” καλεσμένοι (TBA).
Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, επαναπροσδιορίζεται η έννοια της συναυλιακής εμπειρίας. Εάν ξέρεις τι παίζει, ξέρεις ότι αυτό δε χάνεται!
Είσοδος: 15€
Αγόρασε το εισιτήριό σου ηλεκτρονικά στο more.com ή hard-copy στα WE & Ghettoblaster
Ο Saske, ένας από τους νεότερους εκπροσώπους της rap στην Ελλάδα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή από το 2018, αρχικά με το single «Ξέρω Μάνα», το οποίο έγινε διπλά πλατινένιο, και λίγο αργότερα με τα προσωπικά άλμπουμ «Saskepticism vol. 1 & 2». Μέσα σε μια πενταετία δισκογραφικής παρουσίας, έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλά χρυσά, πλατινένια και διαμαντένια (!) releases. Μουσικά, δεν φοβάται να πειραματιστεί, και κάθε του κυκλοφορία αναζητά την καινοτομία σε εικόνα και ήχο. Τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό, με τα singles «Nasa», «Padou» και «Mediterranean» να σπάνε ρεκόρ αναπαραγωγών στο διαδίκτυο. Τον Φεβρουάριο του 2024, κυκλοφόρησε το τρίτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Deluxe», το οποίο κατέκτησε την 5η θέση στο top-10 Albums Debut Global του Spotify, ενώ μόλις κυκλοφόρησε και το τέταρτο άλμπουμ του με τίτλο «Get Loved or Die Tryin».
Ο Νέγρος του Μοριά, γνωστός και ως Black Morris, είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς και επιδραστικούς καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, τόσο για το απαράμιλλο flow και το μουσικό του blend, όσο και για την ασυναγώνιστη σκηνική του παρουσία. Μαζί με τον συνεργάτη του και παραγωγό Odydose, δημιούργησαν το άλμπουμ «ΘΡΑCOC», το οποίο έφερε έναν πρωτότυπο ήχο στο προσκήνιο, συνδυάζοντας το rap/trap με ρεμπέτικα στοιχεία, βαφτισμένο από τον ίδιο ως «τραμπέτικο». Ένας δίσκος που λατρεύτηκε από το κοινό, το οποίο είχε τη χαρά να τον απολαύσει live σε όλη την Ελλάδα σε αλλεπάλληλα sold-out shows, με αποκορύφωμα την εντυπωσιακή εμφάνισή του στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, στην κατάμεστη Τεχνόπολη.
Είσοδος: 15€
Αγόρασε το εισιτήριό σου ηλεκτρονικά στο more.com ή hard-copy στα WE & Ghettoblaster
Περισσότερες πληροφορίες για τα Street Mode Specials στο www.streetmode.gr
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA