ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Pink Vanity παρουσιάζουν ζωντανά το “Safe Place”στο Arch Club

4 χρόνια μετά. Από ένα τζαμ σε ένα ξεκούρδιστο πιάνο και μια ακουστική των διακοσίων ευρώ.

Έτσι γράψαμε το πρώτο μας κομμάτι. Ήταν το “Late Night Pleasures”, ένα τραγούδι για την νυχτερινή Αθήνα  (όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν ότι τη λατρεύουμε).  Πρόβες, αλλαγές μελών, ατελείωτοι τσακωμοί σε επίπεδο αδερφών Gallagher, τα πρώτα 2 singles (Late Night Pleasures, Lost Perception) και το πρώτο μας EP (Foggy Shots) σε ολονύκτια session επί απαγόρευσης κυκλοφορίας στην καραντίνα (!), εκεί στον 6ο όροφο στην Αριστοτέλους, στο στούντιο του «πατέρα» μας Πάνου Τσεκούρα. Φεστιβάλ που ήμασταν στο line up και αναβλήθηκαν λόγω καιρικών συνθηκών (Ziria Festival 2022), φεστιβάλ που παίξαμε και τα οποία ήταν όνειρο ζωής (Release Festival 2023), δύο μικρά τουρ με στριμωξίδι και ένα άλμπουμ που μας έβγαλε την πίστη (Safe Place) αλλά με Άλεξ Μπόλπαση, αν ρωτήσετε την σκηνή όχι εμάς, δεν έχασε κάνεις.

Αυτοί είμαστε. Οι Pink Vanity, ένα αφήγημα, μια Rock n Roll ιστορία. Αυτό το Live είναι για όλους τους φίλους, συνεργάτες, εραστές, συνοδοιπόρους. Είναι για όσους μοιραστήκαμε κάτι από αυτό που είμαστε. Και είναι πολλοί. Παρά πολλοί. Είναι η παρουσίαση μας.

Τα λέμε εκεί.

Ακούστε το Safe Place

https://orcd.co/pinkvanity

Στη βραδιά αυτή θα είναι μαζί τους, οι Budgerigar και η SAVINA.

PINK VANITY

Οι Pink Vanity, είναι μια indie-rock μπάντα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2020 από τα αδέρφια Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Κρομμύδα. Συστήθηκαν στο κοινό με τα single τους “Late Night Pleasures” και ‘’Lost perception’’ ενώ το Ιούνιο του 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο τους EP “Foggy Shots”. Στις 8 Μαρτίου 2024 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο ‘’Safe Place’’. Από πρώτο τους live στο Ρομάντσο, τον Νοέμβριο του 2021, έχουν κάνει δεκάδες εμφανίσεις στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα λαμβάνοντας πολύ θερμές κριτικές. Απόρροια των δυναμικών τους live ήταν η εμφάνισή τους ως opening act των Balthazar στο Fuzz Club στις 16 Απριλίου 2022 αλλά και η συμμετοχή τους στο Release Athens Festival τον Ιούνιο του 2023 μαζί με τον Baxter Dury, τις Wet Leg και τους Madrugada.

Spotify Bandcamp |  Facebook |  Instagram

BUDGERIGAR
Οι Budgerigar, αναδυόμενοι από τα προάστια της Αθήνας, χαράζουν τον δρόμο τους μέσα στην έκρηξη συγκροτημάτων που συνέβη στην μετα-Covid Ελλάδα. Συνδυάζοντας την νοσταλγία των 70’s και των 80’s με ψυχεδελικές αποχρώσεις, φέρνουν μια φρέσκια νότα στην Αθηναϊκή Indie σκηνή. Το ΕΡ τους “We Are Budgerigar” είναι η προσωπική τους δήλωση του ποιοι είναι και που οδεύουν μουσικά.

SAVINA
Η SAVINA είναι μια ανερχόμενη καλλιτέχνιδα στον χώρο της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής. Κυκλοφόρησε τα πρώτα της κομμάτια το 2023 σε συνεργασία με τον παραγωγό Ορέστη Παπαδόπουλο. Είναι μέρος του new wave της εναλλακτικής hip hop/pop σκηνής, με επιρροές από την rap, rnb, indie μουσική σκηνή του εξωτερικού και του εσωτερικού. Η SAVINA κατάγεται από την Αλβανία και η αλβανική γλώσσα έχει ιδιάζουσα σημασία στην μουσική της.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024
ARCH CLUB – Κωνσταντινουπόλεως 111, Αθήνα

Τιμή Εισιτηρίου:
Προπώληση:10€
Ταμείο: 12€

Προπώλησηhttps://www.more.com/music/pink-vanity-safe-place-tour/

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA