ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ γίνεται αστροναύτης για να σώσει τη Γη στην νέα ταινία «Project Hail Mary»

Tα Amazon MGM Studios αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας διαστημικής περιπέτειας «Project Hail Mary» με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling).

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Άντι Γουέιρ (Andrew Weir) που κυκλοφόρησε το 2021 σε προσαρμογή του Ντρου Γκόνταρντ (Drew Goddard).

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει ο Φιλ Λορντ (Phil Lord) και ο Κρις Μίλερ (Chris Miller).

Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον Ryland Grace, έναν δάσκαλο που έγινε αστροναύτης και ξυπνά από κώμα σε έναν διαστημικό σταθμό χωρίς να θυμάται ποιος είναι ή την αποστολή του.

Ωστόσο η μνήμη του επιστρέφει σιγά σιγά και συνθέτει τα κομμάτια που τον έστειλαν στο ηλιακό σύστημα Tau Ceti, 12 έτη φωτός μακριά από τη Γη, για να αντιστρέψει την επίδραση ενός διαστημικού γεγονότος που έχει ήδη οδηγήσει στα πρώτα στάδια της Εποχής των Παγετώνων.

Καθώς οι λεπτομέρειες της αποστολής αποκαλύπτονται, πρέπει να επιστρατεύσει όλη την επιστημονική του κατάρτιση και την εφευρετικότητά για να σώσει την ανθρωπότητα με τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα και χωρίς να έχει κάποιον δίπλα του να τον βοηθήσει.

Ο Γκόσλινγκ έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής ανάμεσα στους δύο σκηνοθέτες την Έιμι Πασκάλ (Amy Pascal) και τον ‘Αντι Γουέιρ. Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το καλοκαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία «Project Hail Mary» αναμένεται στις 20 Μαρτίου του 2026.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA