ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Μπίλι Πόρτερ αποκτά το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Ο ηθοποιός, τραγουδιστής, σκηνοθέτης και συγγραφέας Μπίλι Πόρτερ θα τιμηθεί με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ την 1η Δεκεμβρίου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τιμήσουμε τον βραβευμένο ηθοποιό Μπίλι Πόρτερ με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Οι ερμηνείες του κάνουν τους πάντες να θέλουν περισσότερα», δήλωσε η υπεύθυνη σχέσεων με τα ΜΜΕ του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ που διαχειρίζεται τη Λεωφόρο της Δόξας.

Ο Μπίλι Πόρτερ κέρδισε βραβείο Emmy Α’ Ανδρικής Ερμηνείας σε Δραματική Σειρά για τον ρόλο του ως Πρέι Τελ στο «Pose» του FX. Ο Πόρτερ υποδύθηκε τον Μπεχόλντ Σάμπλι στην όγδοη σεζόν του American Horror Story, ήταν αφηγητής στη μίνι σειρά του HBO Equal και εμφανίστηκε στο ριμέικ της «Cinderella» του Amazon Prime και στη δεύτερη σεζόν του ριμέικ του Τζόρνταν Πιλ του «Twilight Zone».

Έμπειρος θεατρικός ηθοποιός, ο Μπίλι Πόρτερ κέρδισε το 2013 τα βραβεία Drama Desk, Outer Critics Circle και Tony Καλύτερου Ηθοποιού σε Μιούζικαλ, για την ερμηνεία του στο έργο Kinky Boots. Ο Πόρτερ κέρδισε επίσης Grammy Καλύτερου Μουσικού Θεατρικού Άλμπουμ.

Έχει επίσης κυκλοφορήσει τα singles «Stranger Things», «Love Yourself», «Finally Ready» με τους Shapeshifters και το «For What It’s Worth», ένα τραγούδι που ενθαρρύνει τη συμμετοχή των ψηφοφόρων στις εκλογές.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA