ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ζόι Κράβιτς κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με τον «Κώδικα κινδύνου»

Η Ζόι Κράβιτς κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το άγριο ψυχολογικό θρίλερ «Κώδικας κινδύνου». 

Το λαμπερό καστ περιλαμβάνει τη βραβευμένη με BAFTA Ναόμι Άκι (The End of the F***ing World, Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody), τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, (ταινίες Magic Mike, Η χαμένη πόλη), τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Κρίστιαν Σλέιτερ (Mr. Robot), τον Σάιμον Ρεξ (Red Rocket), την Άντρια Αρχόνα (Andor), τον Κάιλ ΜακΛάχλαν (Fallout, Το σπίτι με το ρολόι στον τοίχο), τη βραβευμένη με Όσκαρ Τζίνα Ντέιβις (Αταίριαστοι εραστές) και την Άλια Σόκατ (Σε άγνωστα νερά, Search Party)

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν η Κράβιτς με τον E.T. Φάιγκενμπαμ (“High Fidelity”), και την παραγωγή οι Μπρους Κοέν, Τίφανι Πέρσονς, Γκάρετ Λέβιτζ, Κράβιτς και Τέιτουμ. Executive producers είναι οι Στέισι Πέρσκι, Τζόρνταν Χάρκινς και Βάνια Σλόγκελ. 

Διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Άνταμ Νιούπορτ-Μπέρα  (The Last Black Man in San Francisco), σκηνογράφος ο Ρομπέρτο Μπονέλι (Placa de Acero, Μπάρντο, το ψευδές χρονικό ενός σωρού αλήθειες ), μοντέρ η Κάθριν Τζ. Σούμπερτ (Out of the Blue, Πολύ μεγάλες κακίες) και ενδυματολόγος η Κίρστεν Χαργκρόντερ (Μπόρατ, η δεύτερη ταινία, Σούπεργκερλ). Τη μουσική υπογράφει η Τσάντα Ντάνσι  (Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody).

ΣΥΝΟΨΗ:

Όταν ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας της τεχνολογίας Σλέιτερ Κινγκ (Τσάνινγκ Τέιτουμ) συναντά τη σερβιτόρα Φρίντα (Ναόμι Άκι) σε ένα γκαλά, σπίθες πετάγονται μεταξύ τους. Την προσκαλεί να τον συνοδεύσει για τις διακοπές των ονείρων της παρέα με τους φίλους του στο ιδιωτικό του νησί. Άγριες νύχτες σβήνουν σε ηλιόλουστες μέρες και όλοι περνάνε τέλεια. Κανείς δεν θέλει αυτό το ταξίδι να τελειώσει, αλλά καθώς συμβαίνουν αλλόκοτα πράγματα, η Φρίντα αρχίζει να αμφιβάλει για την πραγματικότητα της. Κάτι πηγαίνει πολύ στραβά σε αυτό το μέρος. Πρέπει να ανακαλύψει την αλήθεια αν θέλει να βγει ζωντανή από αυτό το ατελείωτο πάρτι.

Η ταινία της Warner Bros.Pictures θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2024.

Σκηνοθεσία : Ζόι Κράβιτς

Πρωταγωνιστούν : Ναόμι Άκι, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Κρίστιαν Σλέιτερ,Σάιμον Ρεξ, Άντρια Αρχόνα, Κάιλ ΜακΛάχλαν, Τζίνα Ντέιβις, Άλια Σόκατ

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA