ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Τόρι Σπέλινγκ αποκάλυψε με ποιον σταρ του Μπέβερλι Χιλς είχε ειδύλλιο η Μαντόνα

Η ηθοποιός της θρυλικής σειράς, «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς (Beverly Hills, 90210)»Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) σε συνέντευξή της στο podcast 90210MG αποκάλυψε τον κρυφό δεσμό που είχε ο συμπρωταγωνιστής της Λουκ Πέρι (Luke Perry), με την Madonna στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με τράβηξε στο καμαρίνι του και μου το είπε. Ένιωθα ότι με εμπιστεύεται. Ω Θεέ μου, μου λέει για τη Μαντόνα», είπε στην Τζένι Γκάρθ.

Πρόσθεσε ότι ο Πέρι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 52 ετών το 2019, την κάλεσε να ακούσει ένα μήνυμα που του είχε στείλει το απόλυτο είδωλο της pop μουσικής. «Θυμάστε που είχαμε τηλεφωνητή, παιδιά; Μου έπαιξε το μήνυμά της. Και του είπα: “Είσαι το πιο ωραίο άτομο σε όλο τον κόσμο. Πρώτον, επειδή είσαι ο Λουκ Πέρι και δεύτερον, επειδή σε θέλει η Madonna”», συνέχισε η κόρη του Άαρον Σπέλινγκ.

Ο Πέρι συνάντησε την τραγουδίστρια σε μια εκδήλωση για το Αμερικανικό Ίδρυμα για το AIDS στο ξενοδοχείο Beverly Wilshire, σύμφωνα με το εξώφυλλο του Vanity Fair το 1992. Πριν από την εκδήλωση η σταρ φέρεται να τηλεφώνησε στον αείμνηστο ηθοποιό ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της σειράς για να του ζητήσει να παραδώσει ένα βραβείο στη θέση της Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor), η οποία ήταν άρρωστη. Η τραγουδίστρια τον υποδέχτηκε με ένα φιλί επί σκηνής, γεγονός που πυροδότησε φήμες για ειδύλλιο. (Πηγή)

POPAGANDA