ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Cher κατηγορείται ότι προσέλαβε τέσσερις άνδρες για να απαγάγουν τον γιο της

Η τραγουδίστρια Cher κατηγορήθηκε ότι προσέλαβε άνδρες για να απαγάγουν τον γιο της από ένα ξενοδοχείο όπου διέμενε με τη γυναίκα του πέρυσι.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από τη σύζυγο του Elijah Blue Allman, Marieangela King, υποστηρίζουν ότι τέσσερις άνδρες τον «απομάκρυναν» από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη στην επέτειό τους τον Νοέμβριο του 2022.

Σε δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν ως μέρος της διαδικασίας διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, τα οποία πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα, η κυρία King είπε ότι αυτή και ο κύριος Allman είχαν περάσει 12 ημέρες στο ξενοδοχείο προσπαθώντας να διασώσουν το γάμο τους. Αλλά «αφού περάσαμε αυτές τις 12 μέρες μαζί στη Νέα Υόρκη, στις 30 Νοεμβρίου 2022, τη νύχτα της επετείου του γάμου μας, τέσσερα άτομα ήρθαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας και απομάκρυναν [τον κ. Allman] από το δωμάτιό μας», ισχυρίστηκε σε μια δήλωση του δικαστηρίου που έγινε το Δεκέμβριο του 2022. «Ένας από τους τέσσερις άνδρες που τον πήραν μου είπε ότι προσλήφθηκαν από τη μητέρα [του κυρίου Άλμαν]», ισχυρίστηκε.

Στα δικαστικά έγγραφα, η κυρία King είπε ότι ο σύζυγός της λάμβανε θεραπεία σε μια ιατρική μονάδα από τον Αύγουστο του 2022 – αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν της είχαν πει πού ήταν και δεν είχε κανένα τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του. «Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω την κατάσταση του συζύγου μου ή το πού βρίσκεται», είπε τον Δεκέμβριο, προσθέτοντας ότι «ανησυχεί πολύ για αυτόν».

Ο 47χρονος Elijah Blue Allman είναι γιος της Σερ και του πρώην συζύγου της, του αείμνηστου μουσικού της ροκ Gregg Allman. Παντρεύτηκε την – επίσης μουσικό- Marieangela King το 2013.

Ο κ. Allman έχει μιλήσει στο παρελθόν για τους αγώνες του για την κατάχρηση ναρκωτικών και τον εθισμό, περιγράφοντας σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight το 2014 πώς είχε κάνει χρήση ναρκωτικών από την ηλικία των 11 ετών.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA