ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Björk φώτισε τον ουρανό του Coachella με 864 drones [ΒΙΝΤΕΟ]

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Björk με την εμφάνισή της επί σκηνής στο Coachella, κατά την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ. Η Ισλανδή μουσικός ερμήνευσε μαζί με μια ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Bjarni Frímann, ενώ χρησιμοποίησε 864 drones για να δημιουργούν οπτικά εφέ.

Αρχικά, το σετ είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του Coachella στο YouTube, ωστόσο, σε μια αμφιλεγόμενη απόφαση, τόσο οι εμφανίσεις της Björk όσο και του Frank Ocean αποσύρθηκαν από το πρόγραμμα, λίγες μόνο ώρες πριν ανέβουν στη σκηνή οι καλλιτέχνες.

Στην εμφάνιση της η Björk ερμήνευσε μερικά αγαπημένα κομμάτια, όπως τα «Isobel», «Ι ve Seen it all» και άλλες επιτυχίες της εντυπωσιάζοντας το κοινό, ενώ στο φινάλε της εμφάνισής της η Björk έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας με το «Pluto» από το τρίτο της άλμπουμ.

Το σετ που ερμήνευσε η Bjork, το οποίο περιελάμβανε αγαπημένα κομμάτια όπως τα «Isobel», «I’ve Seen It All», «Hyperballad» και «Joga», παρουσιάστηκε με τη συνοδεία των drones που δημιουργούσαν πράσινες, μπλε και κόκκινες εικόνες, ανάλογα με το κομμάτι.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA