ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Blue Electric Light»: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Lenny Kravitz

Κυκλοφόρησε σήμερα το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Lenny Kravitz, “Blue Electric Light από την Roxie Records/BMG. Το “Blue Electric Light” γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στο στούντιο του Kravitz στις Μπαχάμες και είναι το δωδέκατο άλμπουμ του αλλά και η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τα τελευταία 5 χρόνια.

Διαχρονικό. Εκρηκτικό. Ρομαντικό. Εμπνευσμένο. Πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί το “Blue Electric Light”; Μια παθιασμένη συλλογή τραγουδιών που αποδεικνύει την μαεστρία του Kravitz στο deep-soul rock ‘n’ roll και αποτελεί την πιο πρόσφατη συνεισφορά ενός ανθρώπου του οποίου η μουσική – για να μην αναφέρουμε το μοναδικό του στυλ – συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Στο άλμπουμ οι ιδιότητες του Kravitz ως συγγραφέα, παραγωγού και πολυοργανίστα ξεχωρίζουν, καθώς έγραψε και έπαιξε ο ίδιος τα περισσότερα όργανα, με τον επί χρόνια κιθαρίστα του Craig Ross. Τελικά, δημιούργησε 12 τραγούδια που αντικατοπτρίζουν την κληρονομιά του ως πρωτοπόρος που ξεπέρασε το είδος, παραμένοντας επίκαιρος ως και τώρα.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το τραγούδι “Paralyzed” ενώ είχαν προηγηθεί τα singles “TK421” and “Human.” Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο Las Vegas τον Οκτώβριο ενώ την επόμενη εβδομάδα θα είναι headliner στο UEFA Champions League Final Kick Off Show. Πρόσφατα, ο Lenny Kravitz πήρε τη θέση του στο Hollywood Walk of Fame, έλαβε το βραβείο “Music Icon” στα  People’s Choice Awards και τιμήθηκε από το CFDA με το βραβείο “Fashion Icon” για την επιρροή του όχι μόνο στη μουσική αλλά και στη μόδα.

Ως αστείρευτη δημιουργική δύναμη – μουσικός,  συγγραφέας, παραγωγός, ηθοποιός, σχεδιαστής –  συνεχίζει να είναι μια παγκόσμια δυναμική παρουσία στην μουσική, την τέχνη και τον πολιτισμό. Μέσα στον Ιούνιου ξεκινάει και η παγκόσμια περιοδεία του από το Αμβούργο ενώ θα τον απολαύσουμε και στην Ελλάδα, την Παρασκευή 2 Αυγούστου στο Athens Olympic Complex, στο πλαίσιο του Athens Rocks Festival.

Περισσότερα για το άλμπουμ και την περιοδεία

lennykravitz.com

STREAM/BUY

https://lennykravitz.lnk.to/BlueElectricLight

Κυκλοφορεί από την Roxie Records/BMG με την υποστήριξη της THE HUBSTERS

Ακολουθήστε τη THE HUBSTERS στα social media και στο You Tube

YouTube || Instagram || Facebook || Spotify || Souncloud

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA