ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αίσθηση προκάλεσε η συγκινητική ομιλία της Lizzo στα φετινά People’s Choice Awards [ΒΙΝΤΕΟ]

Tο στίγμα της άφησε στα φετινά People’s Choice Awards 2022, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Barker Hangar της California, η δημοφιλής τραγουδίστρια Lizzo, με μια πολύ συγκινητική ομιλία.

Η Lizzo έλαβε δύο τρόπαια στην τελετή, το βραβείο του “Song Of 2022” για το σινγκλ “About Damn Time”, ενώ τιμήθηκε ως η φετινή People’s Champion. Μάλιστα,  μητέρα της σταρ, Shari Johnson-Jefferson, της απένειμε το τελευταίο βραβείο.

Όταν η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή, αντί να εστιάσει στον εαυτό της, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, προτίμησε να αφιερώσει τον χρόνο που τις δόθηκε σε 17 άτομα με έντονη ακτιβιστική δράση από όλα τα κοινωνικά και πολιτισμικά στρώματα.

Παρουσίασε το καθένα από αυτά ονομαστικά και έδωσε μια σύντομη εξήγηση για το πώς εργάζονται για να επιφέρουν θετικές αλλαγές στις κοινότητές τους.

«Αν είμαι η πρωταθλήτρια του λαού, δεν χρειάζομαι βραβείο για την υπεράσπιση των ανθρώπων. Από την αρχή της καριέρας μου, χρησιμοποίησα την πλατφόρμα μου για να ενισχύσω τις περιθωριοποιημένες φωνές», δήλωσε μεταξύ άλλων η Lizzo.

Την παράσταση ωστόσο, εκτός από την συμβολικό και συγκινητικό μήνυμα της ομιλίας της, έκλεψε και η εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας. Η Lizzo επέλεξε μια δημιουργία από τη συλλογή “First Sight” SS23, του οίκου Alexander McQueen με έντονα prints εξωτικών πουλιών.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA